Presunúť na hlavný obsah
Utorok, 19. Marec 2024
Prevádzka Materskej školy od pondelka 22. februára 2021

Prevádzka Materskej školy od pondelka 22. februára 2021

Obec

Materská škola v Košeci oznamuje, že vzhľadom k aktuálnej epidemiologickej situácii podľa COVID automatu prechádzka okres Ilava od 22.02. 2021 do čiernej fázy, IV. stupňa varovania, na základe ktorého bude materská škola otvorená v obmedzenom režime a to len pre deti zákonných zástupcov z kritickej infraštruktúry a pre deti zákonných zástupcov, ktorým povaha práce nedovoľuje pracovať z domu (t. z. obaja rodičia vykonávajú prácu na pracovisku) a to z dôvodu zamedzenia šírenia sa nového kmeňa koronavírusu na Slovensku. Prosíme rodičov z kritickej infraštruktúry a oboch pracujúcich rodičov, aby nahlásili záujem umiestnenia dieťaťa do MŠ do 19.02. 2021 do 14 hod., aby pre tieto deti bola zabezpečená strava a to na tel. čísle 0904 940 985.

Podmienky nástupu do MŠ:

  • negatívny test na Covid nie starší ako 7 dní, v prípade neotestovania zákonného zástupcu nemôže byť dieťa umiestnené v MŠ
  • vyhlásenie o bezinfekčnosti (tlačivo je zverejnené v prílohe)
  • rodičov žiadame, aby sa čo najkratší čas zdržiavali v priestoroch šatne MŠ.

Žiadame rodičov, aby pri príznakoch ochorenia, alebo ak im bol vydaný pozitívny test na Covid – 19, nechali svoje dieťa v domácej izolácii a upozornili vedenie MŠ  na danú skutočnosť.

Nakoľko sa situácia neustále mení, prosíme rodičov, aby pravidelne sledovali web stránku, kde budú uverejňované aktuálne informácie.

Veríme, že to v zdraví zvládneme !